Deze 6 planten maken je tuin fraai 

Wil je graag een mooie tuin, maar weet je niet welke planten je daarvoor moet kiezen? Geen zorgen, wij helpen je graag! In dit blogartikel leggen we 6 verschillende soorten planten uit die iedere tuin er prachtig doen uitzien. Dus ben jij op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder!

Heerlijke lavendels

De eerste plant op onze lijst is de lavendel. Lavendel is niet alleen een prachtige, paarse bloem, maar ruikt ook heerlijk. Daarnaast is deze plant vrij makkelijk in onderhoud en heeft hij niet veel water nodig. Kortom, lavendel is een perfecte plant voor iedere tuin!

De klassieke roos

De tweede plant die we je willen laten zien is de roos. De roos is misschien wel de meest bekende bloem ter wereld en komt in allerlei verschillende kleuren voor. Daarnaast heeft deze bloem ook een heerlijke geur, dus is hij perfect om je tuin op te fleuren!

Stereotypisch geraniums

De derde plant die je tuin er een stuk fraaier uit laat zien is de geranium. De geranium is een prachtige, rode bloem die er goed uitziet in bijna elke tuin. Ook deze plant ruikt lekker en is makkelijk in onderhoud. Kortom, een perfecte keuze voor iedere tuinier!

Prachtige hortensias

De vierde plant is de hortensia. De hortensia is een prachtige, blauwe bloem die een uitstekende toevoeging is voor vrijwel iedere tuin. Daarnaast is het onderhoud makkelijk met deze plant. Kortom, ook hier heb je weer een perfecte keuze!

Minder grote bomen

Als vijfde kunnen kleine bomen ook je tuin een stuk fraaier maken. Bomen geven namelijk altijd een rustgevend gevoel en zorgen ervoor dat je tuin er groter uitziet. Tevens kunnen ze wat schaduw bieden aan de wat kleinere planten en je tuin daardoor koel houden tijdens de wat hetere zomers. Welke boom je kiest is helemaal aan jou, maar wij adviseren een acacia of een esdoorn.

De veelzijdige impatiens

Als laatste willen we je graag de impatiens laten zien. De impatiens is een prachtige bloem die in allerlei verschillende kleuren voorkomt. Deze plant staat bekend om haar kalmerende geur en het makkelijke onderhoud. Kortom, een perfecte keuze voor iedereen met groene vingers!

We hopen dat we je met dit blogartikel hebben kunnen inspireren en wensen je veel plezier toe bij het aanleggen van je tuin! Er is in ieder geval meer dan genoeg keuze.