Hagen scheren of hagen snoeien

Hagen scheren en snoeien

Zoekt u een vakman in hagen scheren of hagen snoeien dan ben je bij Thienpont aan het juiste adres!
Bart Thienpont uit Ninove, is een ervaren tuinman die alle soorten hagen kan snoeien en scheren. Thienpont heeft zijn eigen specialisme en ervaring op het gebied van hagen scheren.

Om u een voorbeeld te geven van hagen snoeien en scheren kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie hier op de website.

Specialisme hagen scheren en hagen snoeien

U bezit een haag of hagen en wilt u graag deze laten snoeien of scheren? Of bent u van plan een haag te plaatsen? Voor het scheren van hagen of snoeien kunt u terecht bij Bart Thienpont. Een haag moet regelmatig en goed geschoren worden om mooi dicht en vol te komen. Vooral in de beginjaren na de aanplant is het zeer belangrijk om de haag voldoende bij te knippen.

Laat u haag regelmatig snoeien

Om een haag smal en in vorm te houden, moet u regelmatig laten scheren en onderhouden. Laat u dit achterwege, dan wordt de haag niet alleen erg breed, maar binnenin ook kaal. Voorkom dit door ieder jaar minstens eenmaal (coniferen) of een aantal maal te scheren (bladhagen). Bedenk dat een extra scheerbeurt de kwaliteit van de haag ten goede komt. Zeker bij jonge hagen is een extra scheer en onderhoudsbeurt aan te bevelen.

Scheren van hagen

Wij hebben ook de juiste gereedschappen en machines voor het scheren van hagen. Het snoeiafval kan ter plaatse worden verwerkt tot houtsnippers of het kan meteen afgevoerd worden. In elke geval zorgen wij er voor dat de snoeiwerken zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk hinder worden uitgevoerd en dat de werkplek proper en verzorgd wordt achtergelaten.
Onderhoud van groen betekend ook uw haag scheren en snoeien

Wij staan garant voor hagen scheren hagen hagen snoeien in Oost-Vlaanderen, maar we hebben ook klanten in West-Vlaanderen, werken ook in Brussel, doen ook groenonderhoud in Vlaams Brabant tot zelf in Antwerpen. Kortom zowel voor tuinonderhoud als tuinaanleg kan u bij ons terecht..

Bent u geïnteresseerd om uw haag te laten scheren of snoeien?

Hagen snoeien en hagen scheren is een koud kunstje voor Bart en zijn team.Wil je graag een prijsofferte voor het snoeien van uw haag? Of wenst u meer info of een afspraak voor het scheren? Mail naar : Mail naar :info@thienponttuinaanleg.be of vul het contactformulier in.