Draadafsluitingen plaatsen – Tuinomheiningen prijs

Wilt u een draadafsluiting laten plaasten? Of zoek je de prijs van tuinomheiningen? Dan zit je hier goed. De professionele en ervaren vakmannen van Tuinomheiningen Thienpont hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor u te realiseren. Wij vinden het belangrijk om geheel op basis van uw specifieke wensen tuinomheiningen of draadafsluiting te plaatsen. Thienpont is de referentie op het vlak van draadafsluitingen in Vlaanderen, wij leveren kwaliteit aan de beste prijzen! De meeste mensen kiezen voor het afsluiten van de tuin voor draadafzettingen, omdat ze niet duur zijn, gemakkelijk in onderhoud en mooi zijn. Wij plaatsen alle soorten draadafsluitingen en tuinomheiningen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Wij werken met kwaliteits draadafsluitingen en tuinomheiningen.

Maak je tuin mooi met een prachtige barricade van draad of tuinomheining. Dit bied een uitstekende ondersteuning aan uw hekwerk. Een afsluiting moet goed en sterk gemaakt zijn, waqnt het is een van de belangrijkste manieren om de privacy te veroorloven. Er zijn verschillende soorten afsluiting en het model van afsluiting dat we op uw eigendom gaan installeren zal worden bepaald door het doel waarvoor de afsluiting is bedoeld. Zo wordt prikkeldraad gewoonlijk gebruikt als hekwerk bij grote dieren, terwijl gelast of geweven draad de voorkeur krijgt als je een hond hebt.

Tuinafsluitingen of tuinomheiningen (draad) laten plaatsen aan de scherpste prijzen

Al onze tuinafscheidingen zijn vervaardigd in Vlaanderen, zodat we er perfect kunnen voor zorgen dat de afsluiting die u koopt van de hoogste kwaliteit is tegen de laagste prijs. Wat uw tuinomheining of afscheiding behoeften ook zijn: traditioneel of decoratief, met panelen, met een tuinhek, palen of steenkorven, je vindt het hier. Ons assortiment tuinomheiningen kan ook aangevuld worden met smeedijzeren of houten tuinpoorten, een prachtige aanwinst voor elke tuin. Draadafsluitingen zijn één van de meest gekozen opties voor het omheinen van de tuin. Het is licht in gewicht, makkelijk te integreren in de omgeving, verkrijgbaar in tal van variaties en bovendien ook relatief goedkoop, vandaar zo populair.

Plastifor Draadafsluitingen

Het Plasitor systeem is een vormvaste en veerkrachtige omheining bestaande uit geweven gaas met ruitvormige mazen en een efficiënt en eenvoudig plaatsingssysteem.

Vormvast en veerkrachtig

De Plasitor draadafsluiting van Betafence heeft harde kerndraden waardoor de mazen uitermate vormvast zijn.
Het vlechtwerk is zeer veerkrachtig dankzij de geweven draden.

Lange levensduur

De verzinkte draadafsluiting krijgt een specifieke adhesielaag voor een perfecte hechting met de PVC eindlaag.

Begroeiing

Plasitor kan geïnstalleerd worden met bovenbuis, waardoor het de ideale afrastering is voor begroeiing.

Ideaal voor :

Tuinen en parken
Speelterreinen
Sportvelden en tennisvelden
Fabrieken en werkplaatsen