Onderhoud parkings – bedrijfsterrein

Wij onderhouden zowel grote als kleine parkings. Een goed onderhouden parking of terrein is belangrijk voor uw zaak of bedrijf. Een parking dat er vuil bij ligt schept geen uitstraling voor uw onderneming.

Onderhoud en vegen van parkings en terreinen

Voor het onderhouden van parkings en bedrijfsterreinen staat een professioneel onderhoudsteam klaar, onze ervaren medewerkers gaan deskundig te werk. Met professioneel materiaal (waaronder een veegmachine) maken we uw parking in een mum van tijd terug ruin. Vakkundige onderhoud van uw bedrijfsterrein of parking

Onderhoud tijdens de winter

Gedurende de winter periode staan we garant voor het sneeuw vrij maken van uw parking. Sneeuwt het ’s nachts dan staan wij in de vroege ochtend klaar om uw parking sneeuwvrij te maken, zodat de eerste klanten geen hinder ondervinden tijdens het bezoek aan uw zaak. Sneeuwruimen is ook een onderdeel van ons parkingonderhoud.
Op onze website vindt u enkele voorbeelden van hoe we parkings of terreinen onderhouden.
Naast het vegen van uw parking onderhoud we ook het groen.

Het onderhoud van een parking is meer dan alleen de parking vegen. Ons team zorgt ook voor het groenonderhoud van uw parking of bedrijf, wij bieden een totaalpakket van parkingonderhoud aan zoals:

Snoeien van bomen
Scheren van hagen
Ruimen van bladeren
Maaien van grasperken en gazon
Verdelgen van onkruid
Vegen van de parking

Wij staan garant voor veiligheid en onderhoud van parkings en bedrijfsterreinen in Oost-Vlaanderen, maar we hebben ook klanten in West-Vlaanderen, werken ook in Brussel, doen ook parkingonderhoud in Vlaams Brabant tot zelf in Antwerpen.

Bent u geïnteresseerd in het ondehoud van uw bedrijfsterrein of parkingonderhoud?

Wil je graag een prijsofferte voor het onderhoud van uw parking of bedrijfsterrein? Of wenst u meer info of een afspraak voor het vegen van uw parking? Mail naar : info@thienponttuinaanleg.be of vul het contactformulier in.

Waarom je parking laten onderhouden?

Niets is prettiger dan boodschappen doen, het is de ook aangewezen je wagen te kunnen parkeren op een propere parking. Als er hier en daar papiertjes liggen, of blijkjes van drank shept dat geen uistraling aan je zaak. Parkingonderhoud wordt te eigenlijk weinig toegepast. het is niet alleen een parking borstellen of vegen, het vuil oprapen ook de bomen , hagen of platen van een parking moeten onderhouden worden. Dankzij parkingonderhoud, blijft het proper op een parking. Het onderhouden van een parking kan elke werkdag of in het weekend gebeuren. Voor het onderhouden van een parking kunnen onze klanten zelf een onderhoudscontract af sluiten, zodat je parking steeds schoon blijft en in de winter sneeuwvrij.

U zult merken dat u voor het onderhoud van uw parking in Oost-Vlaanderen u werkelijk het beste kunt werken met Thienpont Parkingonderhoud.. Wij komen vanuit Ninove ook naar van Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Hamme, Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Knesselare, Kruibeke, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Lokeren, Lovendegem, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Nevele, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waarschoot, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zingem, Zomerge