Klassieke poorten

U zoekt klassieke poorten of klassieke sierpoort gezocht? Bart Thienpont uit Ninove, is een ervaren vakman die alle soorten Klassieke poorten levert en monteert. U heeft bij Thienpont keuze uit een groot assortiment ouderwetse poorten. Wij maken ook tuinhekkens, tuinpoorten, schuifpoorten, dubbele poorten …

Alle ouderwetse poorten worden op maat gemaakt en zijn standaard verzinkt.

Om u een voorbeeld te geven van Klassieke poorten kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie hier op de website of andere poorten op maat gemaakt.

U kan hier ook een lijst met aanverwante tuin activiteiten vinden.

Al onze Klassieke poorten zijn beschikbaar als schuifpoort of draaipoort.

Wij vervaardigen diverse soorten poorten, zowel klassiek als hedendaags. Bij Thienpont staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij streven ernaar om conventionele poorten met de beste prijs/kwaliteit verhouding te ontwerpen, leveren en te plaatsen.

Onze antieke sierpoorten en sierhekwerken passen perfect bij traditionele en landelijke woningen.

 

Klassieke poorten op maat

Ons gamma omhelst een breed assortiment authentieke poorten. Er zijn klassieke poorten in tal van verschillende uitvoeringen en afmetingen. Toch hebben alle klassieke poorten steeds een gemeenschappelijke troef: een prachtig design.Kies je voor hedendaags of antiek? Als vakman realiseren wij dit kwalitatief aan de beste prijs!

Al onze Klassieke poorten zijn beschikbaar als schuifpoort of draaipoort.Wij vervaardigen diverse soorten poorten, zowel klassiek als hedendaags. Bij Thienpont staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij streven ernaar om conventionele poorten met de beste prijs/kwaliteit verhouding te ontwerpen, leveren en te plaatsen.Onze antieke sierpoorten en sierhekwerken passen perfect bij traditionele en landelijke woningen.

Vakkundige leveren en plaatsen van klassieke poorten

Naast het vervaardigen van toegangspoorten, zorgen wij ook voor het leveren en plaatsen van sierpoorten. Een hekwerk rond uw huis en tuin is pas helemaal af door integratie van de gepaste poort. Onze  klassieke poorten zijn het antwoord op de groeiende behoefte aan een doeltreffende beveiliging van de volledige woonperimeter.

Onze Klassieke sierpoorten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en gebaseerd op een groot aantal modellen, ze staan garant voor een jarenlang probleemloos gebruik en extra lange levensduur.

Sierhekwerk en klassieke poorten

Alle sierhekwerken en klassieke toegangs poorten worden geproduceerd in ons atelier, gelijk welk ontwerp u wenst kunnen wij vervaardigen..

Ook voor speciale toepassingen of niet zo standaard afmetingen kan u terecht bij ons, wij maken de poorten op maat in ons eigen atelier. Het productgamma dat wij u op deze manier kunnen aanbieden gaat van moderne tot meer klassieke sierpoorten in cottage stijl, en van rustiek smeedwerk tot, trapleuningen en ballustrades.

Bent u geïnteresseerd in een klassieke poort?

Wil je graag een prijsofferte voor leveren en plaatsen van een poort? Of wenst u meer info of een afspraak voor een klassieke sierpoort op maat ? Mail naar : info@thienponttuinaanleg.be of vul het contactformulier in.

Google info : Klassieke poorten

 

Klassieke poorten nieuws

Thienpont Klassieke poorten
Als u dus op zoek bent naar klassieke sierpoorten op maat ontworpen kunnen wij van Thienpont u uitstekend van dienst zijn. Wij werken enkel met tevreden klanten. Thienpont Hekwerken biedt u een ruim assortiment smeedijzeren poorten. Wij leveren en installeren klassieke sierpoorten voor verschillende toepassingen onder andere smeedijzeren inrijpoorten en tuinpoorten. U bent gegarandeerd van stijlvolle metalen hekwerken met een lange levensduur! Naast standaard poorten in smeedijzeren ontwerpen wij ook hekwerken op maat. U bent volledig vrij in de keuze van het metalen hekwerk. Bij ons kan u een laten maken die optimaal bij de uitstraling van uw woning past.

Klassieke of moderne poorten:
Is het uw droom een prachtige klassieke poort voor uw woning te hebben? Bart Thienpont kan u hierbij helpen. Onze poorten worden steeds in eigen atelier op maat gemaakt. Maak je keuze uit moderne of klassieke poorten. Bart Thienpont is een zeer ervaren lasser en staat zelf garant voor het vakkundig plaatsen van de poorten.

Indien gewenst kan uw moderne of klassieke poort ook gestraald worden en gepoederlakt, hiermee beschermen we uw hekwerk tegen corrosie. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren. Er worden twee lagen poedercoating aangebracht. In poorten, zowel klassieke als moderne zijn er veel uitvoeringen mogelijk. Bij particulieren zijn de draaipoorten erg in trek, terwijl bij bedrijven meestal gekozen wordt voor een moderne of klassieke schuifpoort. Wel al dan niet met automatisatie.

Klassieke Poort voorbeeld
Hier vindt u voorbeelden van klassieke poorten ontworpen in ons atelier.