Badkamerverlichting vergelijken

Ben je het beu om je overweldigd te voelen met badkamerverlichtingskeuzes? Maak je geen zorgen, hulp is hier! Hier zijn drie badkamerverlichting Faux PAS om te vermijden. Badkamerverlichting LED grondspot Foutnummer 1: Niet voldoende verlichting installeren OK, deze is misschien geen fout, maar een slechte mode-keuze. Als het gaat om de badkamerverlichting, installeer dan zoveel verlichtingsarmaturen zoals u zich kunt veroorloven.

Badkamerverlichting vergelijken

De eerste badkamerverlichting fout die er mooi slecht uitziet, is een taakverlichting bovenop je badkamer ijdelheid. Je moet een leuke paar badkamer ijdelheidsverlichting aan beide zijden van de spiegel installeren. Als je niet, zal de schaduw worden gegoten en je afleiden van het verzorgen. Een goed verlichtingssysteem voor de badkamer heeft zowel over-kop en down-lampen om uw ruimte te verlichten.Een identiek systeem bestaat ook voor Buitenverlichting zonne-energie Op deze manier is er geen probleem met de schaduw en zal het de illusie van een grotere ruimte creëren.

De fouten in de tweede badkamerverlichting is te veel bovenlichten. Met andere woorden, u moet ten minste twee down-aanstekers hebben voor elke armatuur van de badkamerverlichting. Overheadverlichting is geweldig om grote gebieden te verlichten en om omgevingslicht te bieden. Maar het is ook geweldig als je een zeer gedefinieerd verlichtingspatroon wilt maken of als je gewoon meer precieze hoogtepunten wilt. Dus, over-head verlichting is niet echt nodig als je voldoende taakverlichting hebt. Ontdek de beste led spots badkamer online, vergelijk eerst voor je koopt.

Wat is een IP-normering?

Voor alle verlichting in het algemeen, en specifiek voor buitenverlichting en badkamerverlichting, is het van belang dat het armatuur in bepaalde mate water- en stofdicht is. De IP-normering (International Protection normering) geeft de beschermingsgraad van armatuur aan. De IP-normering bestaat uit de letters IP, gevolgd door 2 cijfers. Het eerste cijfer geeft het niveau tegen stoffen aan, het tweede cijfer staat voor de waterdichtheid. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de beschermingsgraad.

Eerste cijfer, bescherming tegen voorwerpen en stof:

IP0 : geen bescherming

IP1 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 50mm

IP2 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 12mm

IP3 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 2,5mm

IP4 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 1mm

IP5 : bescherming tegen stof

IP6 : stofdicht

 

Op zoek naar Led TL buizen, de Led spot of inbouwspots, badkamerverlichting, buiten of tuinverlichting voor de scherpste prijzen? Bij OutledtTL.nl bent u daarvoor aan het juiste adres