Je nieuwe tuin financieren zonder spaargeld

Nu dat de zomer eraan komt, willen we allemaal dat onze tuin er spik en span uitziet. Of misschien heeft u onlangs een nieuw huis gekochten en staat u op het punt om uw tuin leven te geven. Als u genoeg geld heeft gespaard, kunt u natuurlijk meteen aan de slag. Maar wat als u niet genoeg spaargeld heeft? Moet u dan het klussen in de tuin staken? Gelukkig hoeft dit niet en zijn er opties zodat u toch aan de slag kunt en deze zomer tot rust kan komen in uw eigen tuin. Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Lees dan snel verder!

 

Je nieuwe tuin bekostigen

Wanneer u een nieuwe tuin heeft. kunt u er veel mee gaan doen. Zo kunt u de tuin opnieuw betegelen of loungesets kopen. Misschien wilt u  juist een jacuzzi of een vijver in uw tuin aanleggen. Er zijn zoveel opties, alleen kan de prijs voor het inrichten van uw nieuwe tuin behoorlijk oplopen. Heeft u niet genoeg geld bij elkaar gespaard? Dan is er een mogelijkheid waarmee om veilig aan geld te komen. De oplossing ligt bij een kredietmaatschappij waar u geld kunt lenen. Zo kunt u uw nieuwe tuin financieren. Voordat u gaat lenen, is het raadzaam om een een duidelijk plan voor uw tuin te hebben. Op basis hiervan kunt u kijken wat u financieel nodig zult hebben. Wanneer u  geld heeft geleend, kunt u dit vervolgens weer in delen terug betalen. U kunt kiezen uit twee soorten leningen: een persoonlijk lening of een doorlopend krediet.

 

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Met een persoonlijke lening kun je op een betrouwbare manier geld lenen. Wat hier prettig aan is, is dat het leenbedrag, de rente en de looptijd van uw lening worden vastgesteld voordat u gaat lenen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als u voor een doorlopend krediet kiest, betekent dit dat u flexibel leent. U kiest voor een doorlopend krediet wanneer u niet weet hoeveel geld u nodig zult hebben. Echter stelt u wel een maximaal leenbedrag vast met de verstrekker van uw lening. U kunt dus geld opnemen zonder rente wanneer u het nodig heeft. Als u echter een grote aankoop moet doen, zoals het financieren van uw tuin, raden wij een persoonlijke lening aan. Dit is goedkoper in rente en u kunt afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen.

 

Kortom, als u niet genoeg spaargeld heeft kunt u het beste gebruik maken van een persoonlijke lening. Hiermee leent u goedkoper, omdat de rente lager is en u afgelost geld niet opnieuw kunt opnemen.