Zenturo Super

Zenturo Super is een complete afrasteringsoplossing met een hoog design gehalte. Dit concept laat bovendien toe een grote variŽteit van vullingen te gebruiken indien gebruikt als gevulde wand en verhindert overklimmen.

Voordelen

Zeer grote stevigheid
Zenturo Super panelen zijn uitzonderlijk sterk door het gebruik van dubbele (2D) alternerende horizontale draden.

Functioneel Design
Zenturo Super panelen zijn door de smallere mazen uiterst geschikt voor gevulde wanden. In combinatie met het Zenturo paal concept en bijhorende spinklemmen kan een grotere variŽteit van vullingen worden gebruikt om een eigen esthetisch geheel te creŽren.

Eenvoudige installatie
De Zenturo Super panelen kunnen gecombineerd worden met de residentiŽle paalsystemen: Bekaclippalen (te monteren met beugels) of met de Bekafor Click Palen (met voorgemonteerde bevestigingsclips) of met het Zenturo paalsysteem (met spinklemmen) voor gevulde wanden.

Compleet systeem
Het volledige Zenturo Super systeem omvat panelen in verschillende hoogtes, te plaatsen met drie types palen met specifiek bevestigingssysteem en een Zenturo draaipoort. Zo ontwerpt u uw eigen unieke, veilige afrastering.

Ideaal voor

Gevulde wand, als strakke designafrastering, privacy oplossing, klimplantondersteuning, ...

Panelen


De Zenturo Super panelen zijn vlakke panelen met dubbele (2D) alternerende horizontale draden om een extra stevigheid te bieden.
De panelen hebben een breedte van 2005 mm.
Maasgroottes: 100x50 en 50x50 mm
Horizontale draaddiameter: 5,00 mm
Verticale draaddiameter: 4,15 mm

Palen


Bekaclip palen
Bekaclip palen zijn metalen palen met een diameter van 48 mm die toelaten om de Bekafor & Zenturo panelen op een eenvoudige manier te installeren in alle omstandigheden. Deze palen zijn te monteren met beugels.
Bekafor Click palen
Zenturo Super panelen zijn ook compatibel met Bekafor Click palen. Bekafor Click is een semi-ovalen paal (50 x 30 mm) met voorgemonteerde toebehoren. Er zijn geen installatietools vereist.
Zenturo palen
De Zenturo Paal is een rechthoekige buis met dwarsdoorsnede 120 x 40 mm en een wanddikte 2.00 mm. De palen zijn te monteren met spinklemmen.

> Palen met aangelaste voetplaat voor installatie op muurtje of betonnen ondergrond verkrijgbaar tot 2m.

Poorten
Het Zenturo Super systeem is helemaal af en veilig met de Zenturo draaipoort.(Enkele of dubbele uitvoering).

Bedekkingsprocťdť
De panelen zijn gefabriceerd uit verzinkt draad, een adhesielaag wordt voorzien voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min.100 microns). De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min. laagdikte 275g/m≤, beide zijden gecombineerd) volgens Euronorm 10326. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en polyester geplastificeerd (min. 60 microns).

Kleuren
Antraciet grijs BF7016M
Andere kleuren op aanvraag

Paneelvullingen
Het Zenturo Super paneel kan worden gepersonaliseerd met verschillende unieke en eigentijdse invullingen.

Pixels
De Zenturo Pixels zijn in massa gekleurde, polypropyleen stukken, perfect afgestemd op de maasafmetingen van de Zenturo Super panelen en dus beschikbaar in 2 afmetingen 100x50 mm en 50x50mm. De pixels zijn inklikbaar op de horizontale en verticale draden van het paneel. Zo maakt u eigen patronen of teksten en creŽert u een zeer persoonlijke afrastering. De pixels zijn beschikbaar in groen en anthraciet grijs.

Flexo Strips
Het Zenturo Super paneel kan eveneens gepersonaliseerd worden met Flexo Strips. Beschikbaar in rollen van 50m (te knippen op lengte), 2 breedtes (voor mazen van 50 en 100 mm). De Flexo Strip kan horizontaal en/of verticaal geweven worden in het Zenturo Super paneel.

Perfo Strips
Geperforeerde strips in inox met alternerend gatenpatroon et gaten d. 7mm en beschikbaar in 2 breedtes (voor de mazen van 50 en 100mm) en in 2 lengtes: 170cm en 200 cm. De Perfo Strips kunnen verticaal geweven worden in het Zenturo Super paneel.

De toebehoren kunnen aangebracht worden op het moment van de installatie van de afrastering of later. Veranderen van stijl, zonder te veranderen van afrastering wordt dus mogelijk dankzij Zenturo Super.

Zenturo afdekpaneel
Te bevestigen tussen de panelen om het weghalen van de vulling tegen te gaan.

 

 

Draadafsluiting Bekafor Classic   Decofor Recto draadafsluitingen  

 

 

 

Voorbeelden van tuinomheining en afsluitingen

 

Thienpont tuinomheining en draadafsluitingen

Hedendaagse afsluitingen en poorten.

Binnen het Betafence-assortiment zijn de Bekafor Classic afsluitingen dť referentie als paneelafsluitingen. Stevige, klassieke afsluitingen die zich mooi integreren in de omgeving en zorgen voor een duurzame afbakening van de tuin. Een enkele of dubbele poort kan eenvoudig geÔntegreerd worden in het verlengde van de panelen. Zowel de afsluitingen als de poorten kunnen ingevuld worden met houten Collfort-latten voor volledige privacy.

Bekafor Classic afsluitingen zijn verkrijgbaar in groen, wit en in hedendaags antracietgrijs voor een stijlvolle toets. Hetzelfde antracietgrijs geeft ook net dat ietsje meer aan de woning wanneer men kiest voor Decofor afsluitingen. Deze exclusieve, decoratieve afsluitingen hebben een hoge esthetische waarde. De stalen bogen maken van deze afsluitingen een uitstekend alternatief voor smeedijzer. Een orginele mix dus van design en kleur en ook hier perfect te combineren met enkele poorten.

Afsluitingen met 'draad'

Andere subtiele afsluitigen zijn Pantanet Family, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen.

Gloednieuw voor deze afsluitingen zijn de uitvoeringen in antracietgrijs, een variant die een mooi geheel vormt met moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen.

De Pantanet afsluitingen worden vervolledigd met de uitvoeringen: Pantanet Protect , Pantanet Garden en Pantanet Light. Een keuze die wordt bepaald door de vereiste stevigheid voor de afrastering.

Het resultaat is altijd een esthetische en open afsluiting om te beschermen wat u dierbaar is.

Betafence : meer dan afsluitingen alleen!!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriŽle en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geŽvolueerd van een fabrikant van omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen ook gelaste draadproducten voor industriŽle toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in BelgiŽ. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Draadafsluiting

Er zijn 4 verschillende types Pantanet draadafsluiting.

Een bedenking die veel mensen hebben bij een draadafsluiting is, hoe beÔnvloedt deze de zichtbaarheid van de tuin en omgeving. Daarom ontwierp Betafence de subtiele Pantanet draadafsluiting.

Hiermee deelt u uw tuin in of beschermt u uw eigendom zoals u zelf wilt en behoudt u toch het vrije uitzicht op alles wat mooi en groen is.

Kortom, een esthetische en open oplossing om te beschermen wat u dierbaar is.

Vier verschillende types draadafsluiting. Waarin schuilt het verschil?

Het verschil tussen de types draadafsluiting zit in de stevigheidsindex. Deze wordt bepaald door de grootte van de mazen en de dikte van de draaddiameter.

Voor een draadafsluiting geldt: hoe hoger de index, hoe steviger de draadafsluiting. Voor Pantanet Garden bedraagt de stevigheidsindex bijvoorbeeld 60 en voor Pantanet Protect is dat 120.

De zachte horizontale draden bieden een elastisch krimpeffect en maken spandraad overbodig. In combinatie met de harde verticale draden blijft de draadafsluiting toch stevig en vormvast. Pantanet Protect, Pantanet Family en Pantanet Garden hebben een dubbele draad boven- en onderaan. Deze zorgen nog eens voor extra stevigheid.

Tags: | husqvarna automower | Ontsmetingsbedrijven | table bois de jardin | picknicktafel | table de jardin | Bloembak

 

 

 

Volg ons via:

 

ģ 2013 | Webdesign by : Tcwebdesign | SEO by Seobureau.be | Sitemap