Decofor Recto

Het Decofor systeem is een decoratief afrasteringssysteem, ontwikkeld voor design georiënteerde en rigide afrasteringstoepassingen.

Voordelen

Decoratief

  • Decofor is een professionele afrastering met een elegant en decoratief design.

Zeer lange levensduur

  • Het verzinkte paneel krijgt een specifieke adhesielaag voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag.

Makkelijke montage

  • Decofor is bijzonder makkelijk te monteren. Alle elementen zijn precies op elkaar afgestemd.

Compleet systeem

  • Het Decofor systeem omvat drie versies: Arco (opwaarts gebogen panelen), Recto (vlakke panelen) en Wave (neerwaarts gebogen panelen) in diverse hoogtes, bijhorende palen, enkele en dubbele poorten en montagetoebehoren.
  • Alles van één uniform design.

Ideaal voor

Private tuinen, parken, scholen, openbare gebouwen en voetgangerspaden.

 

Panelen
De Decofor Recto panelen zijn van zwaar gelast gaas, 2015 mm breed en beschikbaar in vier hoogtes.
De maasgrootte is 200 x 65 mm.
De draden zijn erg stevig: horizontaal dubbeldraads 8 mm en verticaal 6 mm.

Poorten
Het Decofor systeem is helemaal af en veilig met de enkele of dubbele Decofor draaipoorten.

Bedekkingsprocédé
Panelen, palen en poorten van Decofor Recto worden eerst verzinkt.
Voor een perfecte hechting volgt een adhesielaag en finaal een polyestereindlaag van een minimumlaagdikte van 100 microns (panelen) en 60 microns (palen en poorten).

Kleuren Decofor Recto 

  • Decofor is leverbaar in zwart RAL 9005.


Assortiment Decofor Recto 

 Decofor Recto

Paallengte

B x H (mm)

 Te betonneren (mm)

 Aluminium voetstuk (mm)

2015 x 762

1500

965

2015 x 962

1500

1165

2015 x 1162

1750

1365

2015 x 1362

2000

1565

Draadafsluiting Bekafor Classic   Decofor Recto draadafsluitingen  

 

 

 

Voorbeelden van tuinomheining en afsluitingen

 

Thienpont tuinomheining en draadafsluitingen

Hedendaagse afsluitingen en poorten.

Binnen het Betafence-assortiment zijn de Bekafor Classic afsluitingen dé referentie als paneelafsluitingen. Stevige, klassieke afsluitingen die zich mooi integreren in de omgeving en zorgen voor een duurzame afbakening van de tuin. Een enkele of dubbele poort kan eenvoudig geďntegreerd worden in het verlengde van de panelen. Zowel de afsluitingen als de poorten kunnen ingevuld worden met houten Collfort-latten voor volledige privacy.

Bekafor Classic afsluitingen zijn verkrijgbaar in groen, wit en in hedendaags antracietgrijs voor een stijlvolle toets. Hetzelfde antracietgrijs geeft ook net dat ietsje meer aan de woning wanneer men kiest voor Decofor afsluitingen. Deze exclusieve, decoratieve afsluitingen hebben een hoge esthetische waarde. De stalen bogen maken van deze afsluitingen een uitstekend alternatief voor smeedijzer. Een orginele mix dus van design en kleur en ook hier perfect te combineren met enkele poorten.

Afsluitingen met 'draad'

Andere subtiele afsluitigen zijn Pantanet Family, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen.

Gloednieuw voor deze afsluitingen zijn de uitvoeringen in antracietgrijs, een variant die een mooi geheel vormt met moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen.

De Pantanet afsluitingen worden vervolledigd met de uitvoeringen: Pantanet Protect , Pantanet Garden en Pantanet Light. Een keuze die wordt bepaald door de vereiste stevigheid voor de afrastering.

Het resultaat is altijd een esthetische en open afsluiting om te beschermen wat u dierbaar is.

Betafence : meer dan afsluitingen alleen!!

Betafence is wereldproducent van omheiningen, met het grootste aanbod van afsluitingen en producten voor toegangscontrole voor perimeter beveiliging.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant van omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen voor Perimeter Beveiliging.

Betafence levert naast afsluitingen ook gelaste draadproducten voor industriële toepassingen.

Betafence telt 1600 medewerkers en heeft een zakencijfer van circa 360 miljoen euro in 2012. De onderneming heeft 11 productievestigingen in 10 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Draadafsluiting

Er zijn 4 verschillende types Pantanet draadafsluiting.

Een bedenking die veel mensen hebben bij een draadafsluiting is, hoe beďnvloedt deze de zichtbaarheid van de tuin en omgeving. Daarom ontwierp Betafence de subtiele Pantanet draadafsluiting.

Hiermee deelt u uw tuin in of beschermt u uw eigendom zoals u zelf wilt en behoudt u toch het vrije uitzicht op alles wat mooi en groen is.

Kortom, een esthetische en open oplossing om te beschermen wat u dierbaar is.

Vier verschillende types draadafsluiting. Waarin schuilt het verschil?

Het verschil tussen de types draadafsluiting zit in de stevigheidsindex. Deze wordt bepaald door de grootte van de mazen en de dikte van de draaddiameter.

Voor een draadafsluiting geldt: hoe hoger de index, hoe steviger de draadafsluiting. Voor Pantanet Garden bedraagt de stevigheidsindex bijvoorbeeld 60 en voor Pantanet Protect is dat 120.

De zachte horizontale draden bieden een elastisch krimpeffect en maken spandraad overbodig. In combinatie met de harde verticale draden blijft de draadafsluiting toch stevig en vormvast. Pantanet Protect, Pantanet Family en Pantanet Garden hebben een dubbele draad boven- en onderaan. Deze zorgen nog eens voor extra stevigheid.

 

Tags: | husqvarna automower | Ontsmetingsbedrijven | table bois de jardin | picknicktafel | table de jardin | Bloembak

 

 

 

Volg ons via:

 

® 2013 | Webdesign by : Tcwebdesign | SEO by Seobureau.be | Sitemap